Supervisie en leertherapie

Supervisie kan gegeven worden vanuit een persoonlijke behoefte van een collega psycholoog, al dan niet in het kader van een opleiding. De volgende opleidingen vormen vaak het kader van een supervisietraject: Cognitief Gedragstherapeut VGCt, Cognitief Gedragstherapeutisch Werker VGCt, GZ-Psycholoog, Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut.

Supervisie en leertherapie worden op maat aangeboden afhankelijk van je wensen en de eventuele opleiding die je volgt. Als erkend VGCt supervisor, en vanuit mijn ervaring als CGT docent, bied ik competentiegerichte supervisie en neem ik praktijktoetsen af (zie website VGCt voor meer informatie).

In een leertherapie bied ik jou dezelfde mogelijkheden als mijn cliënten. Afhankelijk van je wensen en van wat je graag wilt bespreken en onderzoeken, pas ik interventies toe vooral vanuit CGT, EMDR of schematherapie. Een veilige en plezierige samenwerking staat voorop en we zullen jouw leertherapie dus samen vormgeven.

Tarieven: Het tarief voor individuele leertherapie en supervisie is 110 euro per 45 minuten. Groepssupervisie is ook mogelijk (tot maximaal drie deelnemers). Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. Dubbele sessies zijn mogelijk. Supervisie en leertherapie zijn vrijgesteld van BTW.

Supervisie en leertherapie wordt beperkt op locatie geboden (in Amsterdam) maar vooral online via beeldbellen. Voor vragen mail naar: info@praktijkvanapeldoorn.nl

Update 01-02-2024: 

Er is op dit moment geen ruimte om een nieuw supervisie- of leertherapietraject te starten.