Voor wie en met welke klachten

De behandeling die geboden wordt binnen praktijk van Apeldoorn valt onder de specialistische GGZ (SGGZ). U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts nodig. Een verwijzing naar de SGGZ is geïndiceerd indien er sprake is van een psychische aandoening en er een diagnose gesteld kan worden (denk bijvoorbeeld aan een angststoornis of een depressieve stoornis) en de verwachting is dat de behandeling langer dan 10 sessies zal duren.

Binnen mijn praktijk behandel ik (jong-)volwassenen en ouderen (vanaf 18 jaar; jonger mogelijk in overleg, geen bovengrens).

Mijn specialisaties zijn (complexe) dwang-, angst-, stemmings-, trauma- en persoonlijkheidsproblemen.

U kunt zich aanmelden met bijvoorbeeld de volgende klachten: angst, paniekaanvallen, piekeren, depressie of somberheid, verlies of rouw, verwerkingsproblematiek, dwanggedachten of dwanghandelingen, een vertekend lichaamsbeeld, problemen met eten of gewicht, klachten na trauma (bijvoorbeeld herbelevingen of nachtmerries), problemen in het hanteren van emoties, negatief zelfbeeld, persoonlijkheidsproblematiek (tot uiting komend in bijvoorbeeld vastlopen in patronen van moeizame relaties of zich herhalende problemen),...

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u zich niet in bovenstaande klachten herkent of als het u (nog) niet zo duidelijk is wat er precies aan de hand is maar wel hulp zoekt: ik denk graag met u mee.